Eerder deze maand heeft Qualcomm de nieuwe Snapdragon 888 aangekondigd. Deze nieuwe chipset is de opvolger van de Snapdragon 865 en zal in 2021 naar alle waarschijnlijkheid in veel high-end toestellen gaan verschijnen. Xiaomi opent de aanval direct op 28 november. Dan komt de Chinese fabrikant met de aankondiging van de Xiaomi Mi 11 met deze nieuwe processor.

Dit heeft Xiaomi bekendgemaakt op het Chinese Weibo. Veel informatie over de Mi 11 is nog niet bekend. We verwachten in eerste instantie twee verschillende toestellen binnen de serie, namelijk het reguliere model en een Pro-model. Later volgt waarschijnlijk een Lite-model en diverse T-varianten, net als met de 9- en 10-serie (zie foto hierboven van de Mi 10T Pro).

De Xiaomi Mi 11 Pro zou beschikken over een QHD+-display met een verversingssnelheid van 120 Hz. Ook moeten we een hoofdcamera van 50 megapixel en een telelens met 12 megapixel terug gaan zien op dit model. Daarnaast zijn er geruchten dat de gehele cameramodule opnieuw is ontworpen en dat we nieuwe mogelijkheden op het gebied van snelladen gaan zien.

Aankondiging Xiaomi Mi 11 op 28 december

Hoe dan ook, op 28 december worden de Xiaomi Mi 11 en de Mi 11 Pro officieel voor de Chinese markt aangekondigd. Wanneer de toestellen vervolgens in Europa gaan verschijnen is nog niet duidelijk. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen je op 28 december verslag gaan doen van de officiële aankondiging.

Lees meer over Xiaomi.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment