In 2019 verscheen de originele Cinebar 11 die wij toen in een review besproken hebben. Wordt de Cinebar 11 nu opnieuw in de markt gezet? Ja en nee. De 'nieuwe' soundbar heeft dezelfde naam, maar is volledig herzien. Zo zijn de prestaties verbeterd en kun je dit model uitbreiden tot een surroundsysteem. Ook is er een nieuwe draadloze subwoofer van 6-inch toegevoegd met de naam T 6.

De nieuwe Cinebar 11 moet het geluid van je televisie een flinke upgrade geven. Het vorige model was de populairste soundbar uit het assortiment van het Berlijnse merk en daarom de ideale kandidaat voor een revisie. De naam, het basisontwerp en de prijs zijn hetzelfde, maar al het andere is door Teufel herzien, opnieuw vormgegeven en verbeterd. De krachtigere prestaties moeten nu ook grotere woonkamers van topkwaliteit audio voorzien en je kunt de soundbar uitbreiden met de optionele EFFEKT rearspeakers.

De herziene Cinebar 11 beschikt over twee tweeters van 20 mm, zes midrange speakers van 45 mm en acht digitale eindversterkers. De soundbar is voorzien van Dynamore-technologie voor virtuele surround sound. De nieuwe draadloze subwoofer T 6 kan staand of liggend worden opgesteld. Er zijn drie geluidsmodi, namelijk normale modus, spraakmodus en nachtmodus. De soundbar ondersteunt bluetooth 5.0 met aptX, heeft HDMI 2.0a met HDCP 2.2 en HDR-ondersteuning, ARC en CEC. Je kunt de soundbar ook bedienen via de touchcontrol op het apparaat. Verder is er een dimbaar wit display achter een voorzetstuk van metaal met ingebouwde muurbeugel.

Prijs en beschikbaarheid

De herziene Cinebar 11 is per direct verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering voor een prijs van 399,99 euro via de website van Teufel. Je kunt dit model ook aanschaffen als onderdeel van de 4.1-set. Naast de soundbar ontvang je ook twee EFFEKT rearspeakers voor een bedrag van 699,99 euro.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment