Sony X82J: Prijsbewuste kwaliteit

De X82J is een exclusieve versie van de X80J die enkel beschikbaar is bij Mediamarkt. Ten opzichte van de X80J is de X82J uitgerust met een premium aluminium centre stand in plaats van losse voetjes. De X82J heeft bovendien verbeterde bewegingsscherpte dankzij MotionFlow XR 400, waar de X80J slechts over MotionFlow XR 200 beschikt.

Kwaliteit, veelzijdigheid en prijsbewust, dat zijn de codewoorden voor de X82J-reeks van Sony. Deze LCD-tv’s zijn uitgerust met TRILUMINOS PRO-technologie en Sony’s eigen 4K HDR Processor X1. De processor werkt niet alleen ruis weg, maar zorgt ook voor haarscherpe weergave van al je beelden, ongeacht de bron. Hij optimaliseert scherpte, contrast en kleurweergave zodat je geniet van realistische beelden met natuurlijke kleuren en intens contrast. Bovendien houdt hij dankzij de lichtsensor rekening met het omgevingslicht, zodat hij zowel ‘s avond als overdag uitstekende beeldkwaliteit garandeert.

Voor de beste HDR-weergave is de X82J uitgerust met Dolby Vision. Deze premium HDR-standaard bevat extra informatie die de tv toelaat om de weergave per scène te optimaliseren. En omdat geen film volledig is zonder een knappe soundtrack ondersteunt de X82J ook Dolby Atmos. Dit formaat levert realistisch 360°-surroundgeluid waarbij er zelfs van bovenaf geluid op je af komt. Zo heb je een optimale geluidsbeleving, net als in de bioscoop. Dolby Vision en Dolby Atmos-content vind je op Ultra HD Blu-ray, maar ook op streamingdiensten zoals Netflix en Disney+.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment