Ons slimme huis is is in de afgelopen twee jaar voorzien van ruim 240 apparaten of sensoren die slim zijn of een slimme koppeling hebben. Van het witgoed tot aan de verlichting, en van het klimaat tot aan de tuin. En we zijn sinds de oplevering ook zeker niet gestopt met het slim maken van het huis (en alles daar omheen). Zo hebben we onlangs nog een slimme auto en slimme autolader toegevoegd en blijven we het huis de komende jaren updaten en upgraden.

Alles is gekoppeld aan ons smarthomesysteem; de Homey Pro. Via dit systeem hebben we alles geautomatiseerd waardoor het huis grotendeels zelf 'leeft' en het leven van de gebruikers weer iets comfortabeler gemaakt wordt. Wat we precies allemaal gedaan hebben lees je op onze projectpagina, per productcategorie en per stadium; keuze, installatie en automatisering. Lees deze pagina's eens door als je wilt weten wat we gedaan hebben en waarom. Dat maakt onderstaande tegenvallers, meevallers en adviezen ook wat makkelijker te begrijpen.

In onze 2021 Smart Living Project round-up vind je een korte samenvatting van het project en twee video's waarin we je een rondleiding door het huis geven.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment