Je kunt je smartphone gebruiken om iets aan Google Assistent te vragen, of aan Siri, maar zeker als je een gezin hebt of als je graag muziek luistert, dan zijn slimme speakers het overwegen waard. Zo'n speaker is een goede aanwinst voor je huis. Zeker nu er steeds meer kunstmatige intelligentie wordt toegevoegd, waardoor de spraakassistenten ook daadwerkelijk slimmer worden. Een trend die in 2023 is ingezet, maar in 2024 zeker nog meer tot uiting zal komen door ChatGPT, maar bijvoorbeeld ook Google's AI-initiatief Gemini.

Slimme speakers in 2024

We verwachten dat AI binnen spraakassistenten zal zorgen voor een potentiële boost in de verkopen van slimme speakers, maar dat hangt wel van veel factoren af. Blijkt de spraakassistent wel betrouwbaar te blijven? Werkt de spraakassistent ook in het Nederlands (dan kijken we vooral naar Amazon Alexa)? Wie weet komen er ook wel nieuwe spraakassistenten bij door AI.

We hebben nog niet gehoord van nieuwe slimme speakers die eraan komen voor 2024. Vooralsnog zwaaien Apple, Google en Amazon dus nog de scepter. Wat zijn de beste slimme speakers op dit moment? En wat kunnen we verwachten van het nieuwe jaar? We kijken hierbij bewust naar de wat meer betaalbare modellen in de wereld van slimme speakers.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment