Wat is de Dyson Airwrap Complete long multistyler?

De Dyson Airwrap Complete long multistyler (Nikkel/Koper) is één van de nieuwste haarstylingsproducten van Dyson. Het merk staat immers niet alleen bekend om zijn stofzuigers en luchtbehandelingsapparaten. Ondergetekende heeft dan ook geen ervaring met die apparaten, maar wel met producten om het haar weer in stijl te brengen.

Ik heb wel eens een B-merk geprobeerd en na een dag weer retour gestuurd. Geen succes dus. Ik heb nu dan ook een lade vol met hairstylingsproducten; föhn, stijltang, 2 krultangen, föhnborstels, diffuser. En dan nog producten tegen hittebescherming; creme, spray, olie, etcetera. Haarstylingsproducten werken vaak op hoge temperaturen. Hoe hoger de temperatuur, des te schadelijker voor het haar. Temperaturen voor stylingsproducten zijn al gauw 180 tot 230°c. Dyson geeft zelf aan dat zijn haarstylingsproducten zijn ontwikkeld om schade door overmatige hitte
te voorkomen middels intelligente warmteregeling en een maximumtemperatuur van 150°c.

De Dyson Airwrap Complete long multistyler is een alles-in-één-apparaat voor diegenen die hun haar in shape willen krijgen. Alles-in-één scheelt een hoop ruimte, en je bespaart op haarbeschadigingsproducten. Het apparaat is geschikt voor alle haartypen. Op de website van Dyson kun je ook een aantal testvragen beantwoorden waarna de website je adviseert over producten die geschikt zijn voor jouw type haar.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment