Alles voor de slimme tuin in één app

De Smart Garden is, zoals de naam al doet vermoeden, de slimme tuin. Dit betekent dat je veel zaken in de tuin kunt automatiseren waardoor je er nauwelijks meer omkijken naar hebt. Nee, het knippen van de heg of het potten van je planten moet je nog altijd handmatig doen, maar het bewateren van je tuin en het maaien van het gras kan tegenwoordig voor je gedaan worden.

Met de slimme producten van Gardena kun je alle kanten op. Het Duitse merk heeft een uitgebreid assortiment producten waarmee je een volledig geautomatiseerd irrigatiesysteem kunt bouwen, van leidingen tot aan de slimme bediening en slimme sensoren. Voor het maaien van het gras is er voor elk gazon een slimme grasmaaier. En als dat nog niet slim genoeg is kun je zelfs je verlichting koppelen.

Alle slimme producten van Gardena werken samen in de Gardena-app. Dit is dé plek waar je schema's kunt aanmaken voor de bewatering en waar je scenario's kunt aanmaken voor de slimme grasmaaier. Je kunt daarnaast de gezondheid van je border of gazon bekijken en zelfs de slimme stopcontacten bedienen om bijvoorbeeld de tuinverlichting te schakelen. Let wel dat voor de slimme apparaten van Gardena de Gardena Hub vereist is.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment