De basis van de nieuwe draagbare luidsprekers JBL Go 3 Eco en JBL Clip 4 Eco bestaat voor 90% uit PCR (Post Consumer Recycled) plastic en de stof om de luidspreker heen is 100% gerecycled. Daarnaast worden ze geleverd in de meest duurzame JBL-verpakking tot nu toe. Het nieuwe, innovatieve en milieuvriendelijke ontwerp vermindert het gebruik van nieuw plastic aanzienlijk, waardoor er meer afval-plastic gerecycled wordt en de CO2-voetafdruk van het product kleiner is.

Dit is de JBL Go 3 Eco

JBL Go 3 Eco is dé ultra-draagbare speaker uit de JBL-lijn. Laad ‘m op en bereid je voor op een geweldige ervaring. Deze mini speaker speelt tot wel vijf uur op één laadbeurt, met rijk geluid en een uitstekende bas. Of je nou op het strand of in het park bent, de IP67-waterbestendige en stofdichte JBL Go 3 Eco zorgt altijd voor plezier.

Kenmerken van de JBL Go 3 Eco

● JBL Pro Sound
● Bestaat voor 90% uit PCR (post-consumer recycled) plastic, de stof om de luidspreker bestaat uit 100% gerecycled materiaal.
● Vijf uur speeltijd
● IP67 water- en stofbestendig
● Bluetooth 5.1
● USB-C oplader
● Verpakt in JBL’s nieuwste milieuvriendelijke FSC-goedgekeurde op papier gebaseerde verpakking, bedrukt met soja inkt.

Dit is de JBL Clip 4 Eco

De compacte JBL Clip 4 Eco combineert maar liefst tien uur speeltijd met een goede bass. Met de geïntegreerde clip kan je makkelijk overal je muziek meenemen. Hang hem bijvoorbeeld aan je backpack of fiets en laat de Clip 4 Eco jouw ervaring verrijken.

Kenmerken van de JBL Clip 4 Eco

● JBL Pro Sound
● Bestaat voor 90% uit PCR (post-consumer recycled) plastic, de stof om de luidspreker is 100% gerecycled.
● Tien uur speeltijd
● IP67 water – en stofbestendig
● Bluetooth 5.1
● USB-C oplader
● Verpakt in JBL’s nieuwste milieuvriendelijke FSC-goedgekeurde op papier gebaseerde verpakking, bedrukt met soja inkt.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Go 3 Eco en de JBL Clip 4 Eco zijn vanaf december 2022 verkrijgbaar in donkergroen, blauw en wit voor respectievelijk 39,99 euro en 59,99 euro.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment