Vorig jaar hadden we nog goede hoop dat IFA zijn glans weer terug zou vinden na enkele magere jaren, mede dankzij Corona. Helaas lijkt het doek voor de beurs toch langzaamaan te vallen, want ook de 2023-versie was niet om over naar huis te schrijven. Het aantal fabrikanten dat acte de présence geeft neemt elk jaar af, er worden geen hele grote aankondigingen meer gedaan en er gebeurt ook steeds meer buiten de beursvloer, zelfs om de dagen van IFA heen.

Zal IFA definitief van het toneel verdwijnen? Dat waarschijnlijk niet, want wij techjournalisten zijn natuurlijk niet de enige doelgroep van de beurs. Dat er voor ons relatief weinig te bekijken en beschrijven is betekent niet dat consumenten zich niet kunnen vergapen aan al het moois en fabrikanten, importeurs en distributeurs niet kunnen netwerken. IFA zal dus nog wel even blijven bestaan, maar wordt voor de pers elk jaar iets minder interessant.

Is er dan helemaal niets interessants gebeurd? Natuurlijk wel. Er zijn altijd wel een paar leuke aankondigingen of bijzondere producten te vinden, maar we moeten er dit jaar nog langer naar zoeken dan voorheen. In deze helaas wat korte round-up van de IFA 2023 brengen we je op de hoogte van alle belangrijke nieuwtjes. We verdelen het in verschillende categorieën als Beeld, Smarthome, Audio en Mobile, zodat je direct alle nieuwtjes van je favoriete categorie kunt bekijken.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment