Op onze cover prijkt een mijlpaal op televisievlak: de TCL 98C735, een 98-inch tv die voor minder dan 4.000 euro in de winkel ligt. Nog niet zo lang geleden betaalde je 3 tot 5 keer meer… Hoe dit toestel presteert, lees in je onze uitgebreide review. In dit nummer komt ook de nieuwe G3 OLED-tv van LG aan bod. De voorganger is een van de populairste OLED’s op de markt, kan het nieuwe model die positie handhaven? Overweeg je een ander LG-model? We leggen ook uit wat er nieuw is in WebOS 23.

De ontmoeting tussen audio en smart home onderzoeken we dan weer met de reviews van de Sonos Era 300 en de Apple HomePod (gen2). Deze speakers beloven heel veel, meer dan wat een klassieke luidspreker kan bieden. Maar zijn ze echt nuttig?

In FWD Magazine 97 komen verschillende toestellen aan bod die je tv-geluid kunnen verbeteren. We gaan van de betaalbare Yamaha SR-C30A-soundbar tot de baanbrekende high-end Denon AVC-A1H AV-receiver, en bestrijken dus heel wat opties. Ook stereoliefhebbers die vooral muziek willen beluisteren maar toch ook die tv beter willen doen klinken worden bediend. Met de primeurtest van de Piega Premium 701 Gen2 bijvoorbeeld, of de hip vormgegeven Abyss-versterker van Cabasse.

Nog in dit nummer: een interview met Golden Earring-drummer Cesar Zuidwijk, heeft QD-OLED last van inbranden?, een eerste blik op de nieuwe Yamaha-versterkers en -speakers, een uitgebreide test van de Chord Mojo 2 met en zonder Poly-streamer, en nog veel meer.

FWD Magazine: abonneren en losse verkoop

FWD Magazine 97 bevat uiteraard nog veel meer! Ga hem dus snel halen of bestel hem hier. Wil je in de toekomst als eerste het magazine ontvangen zodat je in alle rust reviews en achtergronden kunt lezen? Neem dan een abonnement en krijg FWD Magazine in je brievenbus aangeleverd! Of kies voor een digitaal abonnement. Zo mis je echt niets! Een los nummer kopen kan natuurlijk ook!

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment