De EpiqVision Ultra-projectoren zijn de EH-LS800B en EH-LS800W. Dit zijn Epsons eerste ultrakorte projectieafstand-modellen. Deze kunnen nog dichter bij de muur kunnen worden geplaatst. Deze projectoren zijn beschikbaar in zwart en wit en bieden een combinatie van hoge helderheid, hoogwaardige beeldkwaliteit en veelzijdigheid door gebruik te maken van laserlichtbrontechnologie. Dankzij hun locatie dicht bij de muur en 4K PRO-UHD-resolutie voor een helder en scherp beeld, zijn deze eenvoudig te gebruiken en te installeren. Ze kunnen flexibele beeldformaten bieden van 80 tot 150 inch, vanaf een afstand van slechts 2,3 cm van de muur. Ook zijn ze uitgerust met een nieuwe speciale gamingpoort die een input lag van minder dan 20 ms biedt.

De ingebouwde Android TV van de projectoren biedt streaming, casting en slimme bedieningselementen, en vanwege de sound BY YAMAHA-luidsprekers zijn er geen extra externe luidsprekers nodig.

Ook nieuw zijn de EH-TW6150 en EH-TW62504K PRO-UHD-projectoren op instapniveau. Dankzij de verticale lens-shift zijn deze projectoren flexibel te plaatsen. Deze projectoren zijn ideaal voor filmfanaten en gamers die op zoek zijn naar een goede beeldkwaliteit met een resolutie tot 4K PRO-UHD. Beide modellen zijn geschikt voor gaming met een input lag van minder dan 20 ms die zorgt voor een snelle en responsieve game-ervaring. De EH-TW6250 wordt tevens geleverd met ingebouwde Android TV voor streaming.

Tot slot omvat het nieuwe aanbod twee multifunctionele projectoren op instapniveau die een nieuwe 'cross-over'-reeks vormen, ideaal voor de nieuwe trend voor flexibel thuiswerken. De CO-FH02 en CO-W01 hebben elk een compact ontwerp, waardoor ze makkelijker te vervoeren zijn tussen ruimten en ideaal zijn voor onderwijs- thuis- en kantooromgevingen. Ze hebben elk een nieuw ontwerp waardoor ze in elke omgeving passen zonder dat dit ten koste gaat van het schermformaat. De CO-W01 heeft een WXGA-resolutie. De CO-FH02 is Full HD en wordt ook geleverd met ingebouwde Android TV.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment