De beste slimme deurbellen en sloten van 2023 / 2024

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom slimme deurbellen ontzettend handig zijn. Wanneer er iemand aanbelt, dan krijg je vanzelf een notificatie op je smartphone en kun je kijken wie het is. Zo weet je dus altijd wie er voor de deur staat. Daarnaast is het mogelijk in contact te komen met diegene, via tweewegaudio. De slimme deurbel moet dan wel een speaker en een microfoon hebben, maar heel vaak is dat het geval. Zo kun je bijvoorbeeld tegen een bezorger zeggen dat die het pakket kan neerzetten, omdat je over enkele momenten thuis bent. Slimme deurbellen worden daarnaast steeds slimmer dankzij kunstmatige intelligentie en functies als slimme meldingen en gezichtsherkenning.

Een slim slot combineren met zo'n slimme deurbel is nog handiger, mits het een uitgebreide versie is. Met een slim slot hoef je niet meer na te denken over het meenemen van je sleutels. Je kunt die dingen vaak zo instellen dat ze de deur van het slot halen wanneer je aan komt lopen. En anders kun je via de app de deur openkrijgen. Uitgebreidere varianten laten je het slot ook via internet bedienen, zodat je iemand kunt binnenlaten wanneer je niet thuis bent. Daarnaast zijn er vaak extra accessoires te koppelen die de opties lekker uitbreiden. Veel van dit soort sloten zijn van buitenaf echter niet meer te openen met een doodnormale sleutel, en dat is een ontwikkeling die we jammer vinden.

Dit artikel wordt continu bijgewerkt om je een overzicht te geven van de beste slimme deurbellen en deursloten van het moment. De laatste update is gedaan in december 2023.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment