De goedkoopste is meestal niet de beste. Dat geldt niet voor alle smarthomeproducten, maar zeker wel voor robotstofzuigers. Echter wil dat niet zeggen dat de duurste dan de beste is. Deze robotstofzuigers zijn de moeite waard en dit is überhaupt waarom je de aankoop van een robotstofzuiger zeker moet overwegen.

De beste robotstofzuiger van dit moment

Ze zijn niet alleen een vorm van entertainment (kattenfilmpjes) of een manier voor luie mensen om een drankje te serveren: robotstofzuigers doen ook echt waar ze voor gemaakt zijn. Terwijl jij aan het werk bent of iets leuks doet, maakt de robotstofzuiger je hele woonkamer stofvrij. Met een beetje geluk heb je een variant die zelfs uit zichzelf naar zijn oplaadstation rijdt voor de broodnodige verse energie.

Dit artikel wordt continu bijgewerkt om je een overzicht te geven van de beste robotstofzuigers van het moment. De laatste update is gedaan in december 2023

Hoewel sommige steel- en handstofzuigers tegenwoordig lcd-schermen hebben en heel smart lijken, zijn dat officieel geen robotstofzuigers. Robotvarianten zijn vaak schijfvormig en laag met wieltjes eronder die zelf hun ronde doen door je kamer. Robotstofzuigers hebben eigenlijk geen hulp nodig om hun werk te doen, ze gaan dus geheel geautomatiseerd aan de slag. Dat kan de moderne robotstofzuiger doen door met zijn sensoren een plattegrond te maken van de ruimte. Hierdoor kan hij (bijna) overal bij. Hij doet er weliswaar wat langer over dan als je zelf zou stofzuigen: hij zorgt wel dat elk hoekje is gezogen. Goedkopere robotstofzuigers rijden meestal gewoon kriskras de kamer rond, maar ook dan wordt het schoon. Het enige waar de meeste robotstofzuigers wel een handje bij moeten worden geholpen, dat is het legen van de stofbak, alhoewel de modernste versies ook dat zelf kunnen.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment