Informatie over wisehouse.nl

Algemeen
Hier vind je informatie over de Google Home product reeks, waaronder de mini, max en Google nest hub.
De informatie is zowel zelf geschreven als via RSS feeds ontvangen en op de website geplaatst. Op artikelen kan een reactie worden gegeven door geregistreerde gebruikers. Reacties kunnen niet worden verwijderd ook al verwijdert de auteur van deze reactie zijn account op wisehouse.nl

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleent en het gebruik van deze website is geheel voor risico en verantwoordelijkheid van de bezoeker.

Voertaal
Artikelen op de website kunnen zowel in het Engels als Nederlands geschreven zijn. De voertaal op Wisehouse.nl en diens forum is echter Nederlands.

Forum
De informatie op het forum is vrijblijvend en aan de op die plaats aanwezige informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Om berichten op het forum te plaatsen, dient u zich te registreren. Eenmaal geplaatste berichten blijven op het forum ook al besluit de auteur van enige hoeveelheid tekst -geplaatst op het forum-  zijn account op het forum c.q. wisehouse.nl te verwijderen.

De website
Is een particulier en vrijblijvend initiatief voor onbepaalde tijd. De eigenaar is niet gehouden de website online/bereikbaar te houden en deze kan er op enig moment toe beslissen de website onbereikbaar te maken en/of alle (of delen van) diensten te beëindigen, dan wel de website en alles wat zich daarin in bevind in de ruimste zin van het woord , in eigendom over te dragen.

Disclaimer

  • Wisehouse.nl is niet gelieerd aan Google of door deze aangemoedigd wisehouse.nl en diens informatie beschikbaar te maken.
  • Google, het Google logo en de diverse Google product logos zijn geregistreerde handelsmerken van Google, Inc.
  • Van artikelen ontvangen via openbare RSS feeds liggen de auteursrechten niet bij Wisehouse.nl maar bij hun respectievelijke auteurs. Onder elk artikel is een link naar de bron website (met daarop het volledige artikel) aanwezig.
  • Wisehouse.nl heeft geen verdienmodel.

Wisehouse.nl itself has no no revenue model.
Articles on Wisehouse.nl received through RSS can contain links to affiliates from the auteur of the specific article. We (wisehouse.nl) receive no payments/revenue for showing these affiliate links.

1 Reactie

Leave a Comment