Disclaimer

Deze website is met zorg gemaakt door de wisehouse.nl. Toch kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de aanwezige gegevens en (overwegend snel veranderende en/of van externe bron verkregen) informatie,


Het gebruiken van informatie op wisehouse.nl geschiedt altijd en volledig voor jouw eigen rekening en risico. 

 1. In deze disclaimer bedoelen we met:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website wisehouse.nl;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker,lezer, geregistreerde gebruiker etc.) van de website;
  • de content: alle in/op de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt en enige andere pagina/url op wisehouse.nl. Door wisehouse.nl te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Van artikelen die via RSS op Wisehouse.nl worden getoond, ligt het auteursrecht bij de respectievelijke auteurs op de bronwebsite. Bij deze artikelen is een link naar de bronwebsite en het volledige artikel onderaan het artikel geplaatst.
 6. Auteursrechten liggen uitsluiten bij Wisehouse.nl indien deze daadwerkelijk de auteur is van het betreffende artikel. Dit zal expliciet als zodanig worden aangegeven.