De Sonos Move is de eerste volledige draadloze speaker van het Amerikaanse bedrijf. De speaker heeft een ip56-rating en neem je dus overal mee naar toe om via bluetooth muziek te luisteren. De draagbare speaker kan tegen stof, water en zand en heeft een batterijduur van ongeveer tien uur, indien de batterij volledig opgeladen is. Thuis zet je de Sonos Move in de meegeleverde oplader om deze in twee uur weer op te laden. Maar, mocht dat opladen op een bepaald niet meer werken, dan is er nu de Replacement Battery Kit.

Hoewel de levensduur van de batterij van Move varieert op basis van het gebruik, mogen klanten verwachten dat hun batterij goed is voor 900 ladingen. Dat komt neer op ongeveer drie jaar lang dagelijks mobiel gebruik. Aangezien Sonos er vanuit gaat dat je ook na drie jaar van de Move gebruik wilt maken heeft het bedrijf de Replacement Battery Kit op de markt gebracht. Hiermee vervang je de batterij eenvoudig zelf.

De Replacement Battery Kit van Sonos wordt geleverd met alles wat nodig is voor een eenvoudige installatie, inclusief: een nieuwe batterij, gereedschap en de vervangende schroeven. De kit is verkrijgbaar op sonos.com voor 79 euro.

Lees ook onze Sonos Move review.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment