Slimme verlichting is één van de meest populaire smarthome-producten onder de Nederlandse huishoudens. Inmiddels heeft de helft van de huishoudens één of meerdere slimme producten in huis. En het meeste populaire product? Slimme verlichting. Zo blijkt dat 27 procent van de Nederlandse huishoudens beschikken over slimme verlichting in huis. Een stijging van 6 procent ten opzichte van vorig jaar, aldus onderzoeksbureau Multiscope. Ben jij ook op zoek naar slimme verlichting, maar zie je door het enorme aanbod niet meer welke merken het beste bij je passen? Wij helpen je op weg met dit artikel.

Verschillende merken beschikbaar

Vanwege de enorme populariteit van slimme verlichting zijn er heel veel verschillende merken beschikbaar. Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van Philips Hue of IKEA Trådfri. Verschillende winkelketens in Nederland verkopen ook slimme lampen, zoals Action, HEMA, Kruidvat en Lidl. Daarnaast zijn er tientallen verschillende A-merken, B-merken en C-merken, waardoor het soms lastig zoeken is naar de producten die het beste aan je wensen voldoen.

Voor veel mensen is slimme verlichting de eerste stap op weg naar een slim huis. Bekende merken als Philips Hue of IKEA Trådfri zijn bij veel mensen wel bekend, maar hoe zit het met al die andere merken? Welk merk is nu het beste om mee te starten? In dit artikel geven we je uitleg over de verschillende mogelijkheden op het gebied van slimme verlichting en zetten we vijf aanraders op het gebied van slimme verlichting voor je op een rijtje.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment