Met de M10 heeft NAD een heel knappe alles-in-één-versterker met streaming en HDMI in huis. Deze EISA Award-winnaar is bovendien een heel compact apparaat, veel kleiner dan doorsnee versterkers die te fors en opvallend zijn voor vele woonkamers. Maar de M10 is ook wel echt een luxeproduct, met een bijhorend forser prijskaartje. Wie NAD kent, weet echter dat het Canadese merk vaak na een tijdje een goedkoper Classic-alternatief uitbrengt voor zijn high-end Master-toestellen. En dat is ook hier het geval: de C700 zou je kunnen zien als de Classic-versie (lees: de betaalbare uitvoering) van de NAD M10.

We spreken dus opnieuw over een kleine, interieurvriendelijke versterker. Maar wel een weelderig uitgerust exemplaar, met veel ingebouwde streaming- en multiroomopties en met voldoende aansluitingen. Muziek afspelen kan dus op vele manieren. Bovendien is de NAD C700 uitgerust met een HDMI-eARC-poort zodat je het kunt inzetten om het tv-geluid een forse upgrade te geven. Het enige wat je dient toe te voegen om muziek te horen of een Netflix-reeks machtiger te beleven is een paar luidsprekers.

Je zou de NAD C700 kunnen zien als concurrent voor de Sonos Amp of de Bluesound Powernode, maar dit is wel een luxueuzer toestel met een prijskaartje van 1.499 euro. Daarvoor krijg je wel wat meer dan bij Sonos en co. Het grote kleurenscherm bijvoorbeeld, een van de zaken die het meest in het oog springt, en een beter versterkingsgedeelte.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment