De website Voice.com heeft de eerste persafbeeldingen gepubliceerd van de onaangekondigde Oppo Find X3 Pro 5G. Opvallend is de cameramodule achterop, die maar al te bekend voor komt. Andere grote smartphonemakers, zoals Samsung en Apple, hebben ook al gekozen voor soortgelijke indelingen (al dan niet gespiegeld). In totaal zijn er vier sensoren aanwezig, evenals een led-flitser.

Populaire cameramodule Oppo Find X3 Pro 5G

In tegenstelling tot veel andere smartphoneproducenten zien we dat hier meer met het design van de populaire cameramodule gedaan is. Die module gaat meer op in het ontwerp en heeft geen scherpe randen. Het omhulsel van de smartphone loopt netjes en glad over de module. In de module zit mogelijk een 13 megapixelcamera die twee keer optisch inzoomt en een 3 megapixelmacrocamera die tot 25 keer inzoomt, evenals twee 50 megapixelcamera’s. Dat zijn de hoofdcamera en de ultra-wide-camera. Beide sensoren zijn ontwikkeld door Sony, maar ook nog niet gepresenteerd.

Voorop zit een groot 6,7 inch scherm met gebogen randen. Links bovenin zit een cameragat. Daarnaast is er een schermverversing van 120 Hz, die vermoedelijk ook aanwezig is in de Samsung Galaxy S21 Ultra (die donderdag onthuld wordt). Het frame is gemaakt van aluminium en huisvest knopper voor power en volume. Onderop zit vermoedelijk een usb-c-poort, speaker en sim-lade. Waarschijnlijk is er geen koptelefoonaansluiting. De Oppo Find X3 Pro 5G komt mogelijk in vier kleuren: blauw, wit, zwart en bruin.

De telefoon komt vermoedelijk in maart of april op de markt en beschikt dan onder meer over de Qualcomm Snapdragon 888-processor. Ook moet er een accu van 4500 mAh aanwezig zijn, die opgeladen kan worden via 65W SuperVOOC 2.0 (bedraad) of 30W VOOC Air (draadloos). Daarnaast moet Android 11, samen met ColorOS 11, direct aanwezig zijn.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment