Wil je de onthulling van de OnePlus 9-serie zelf online volgen op die dag, dan kun je dat doen door naar de website van OnePlus te gaan. De livestream begint op 15:00 uur.

Dit weten we al over de OnePlus 9

De OnePlus 9-serie legt straks vooral de nadruk op mobiele fotografie. Het toestel moet premium hardware en snelle software van OnePlus combineren met de fotografie-expertise en esthetiek van Hasselblad. Die combinatie moet in het meest geavanceerde OnePlus-camerasysteem tot nu toe resulteren; met de Hasselblad Camera for Mobile.

De OnePlus 9-serie is uitgerust met een Sony IMX789-sensor voor de grootste hoofdcamerasensor tot nu toe op een OnePlus-toestel. Met 12-bit RAW is de camera tot 64 keer kleurrijker dan zijn voorgangers. Hierdoor hebben (professionele) fotografen meer mogelijkheden voor extra nabewerking.

De Hasselblad Camera for Mobile biedt daarnaast verbeterde hdr-video-opname en ondersteuning voor het vastleggen van video in 4k in 120 frames per seconde en 8k in 30 frames per seconde.

Verder bestaan er nog geruchten over het aankomende toestel. Zo krijgt het Pro-versie een gebogen oledscherm met een resolutie van 1440p en verversingssnelheid van 120 Hertz. Ook moet er snelladen op 45 watt zijn en moet je andere draadloze apparaten kunnen opladen. Er is nog niets gezegd over ondersteuning voor 5g.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment