Signify mag dan net toffe nieuwe lampen hebben aangekondigd in de de Philips Hue-lijn, misschien wil je Hue-verlichting binnen je huis op een andere manier uitbreiden. Dat kan gelukkig ook met producten die buiten de Philips Hue-lijn vallen. Producten uit de Friends of Hue-reeks.

Friends of Hue

Philips Hue-lampen zijn slimme lampen: ze zijn gemaakt om vanaf een afstandje allemaal te kunnen bedienen via een app. Zo kun je heel snel een andere ambiance creëren, omdat je er alleen een tik op de knop in de app voor hoeft te doen en al je lampen veranderen mee. In principe kun je dit alleen op deze manier doen met Philips Hue-lampen, dus niet met bijvoorbeeld een slimme lamp van de Action of van Innr. Er is echter een uitzondering: Friends of Hue.

Friends of Hue zijn producten die niet van Signify zelf komen, maar van andere merken. Echter hebben die merken van Philips het predikaat ‘vriend’ gekregen. Dat betekent dat ze kunnen communiceren met elkaar zoals Hue-producten dat ook doen. Denk bijvoorbeeld aan de Hue-hub, waarop je dan niet alleen Hue-eigen lampen kunt aansluiten, maar ook andere lampen. Je vindt Friends of Hue binnen de Hue-app wanneer je een accessoire wil installeren. Ze werken niet samen met spraakassistenten als Amazon Alexa en Google Assistent, maar wel met Apple HomeKit, naast uiteraard de Hue-bridge.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl

Over de auteur

Ad Min

admin

Leave a Comment