Forum

Heb je vragen of zoek je meer informatie?
Struin even door het forum of stel een vraag.

Forumnavigatie
Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Denon Home Soundbar 550: compact en met Dolby Atmos-ondersteuning

De Denon Home Soundbar 550 kan als zelfstandige soundbar gebruikt worden of opgenomen worden in een netwerk van draadloze Denon Home-speakers, zoals de Denon Home 150, 250 en 350. Die speakers kunnen bovendien als achterste surroundkanalen gebruikt worden. Ook kun je nog de DSW-1H draadloze subwoofer apart toevoegen voor een dieper basgeluid.

Home Soundbar 550

Deze soundbar is voorzien van akoestische hardware, digitale signaalverwerking en hoogwaardige drivers en moet zodoende een 3d-bioscoopervaring kunnen aanbieden. Dat komt onder meer door ondersteuning voor Dolby Atmos, DTS:X en 4K-signaaldoorvoer. De afstandsbediening en Heos-app hebben drie Quick Select-knoppen, waarmee je snel toegang krijg tot een bron met luistermodi. Ook kun je hier internetradiozenders mee opslaan.

De Home Soundbar 550 is eenvoudig te installeren en kan worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening en de meeste tv-afstandsbedieningen (via e-arc), de Heos-app of het verlichte bedieningspaneel. De soundbar ondersteunt Apple AirPlay 2 en er zijn softwaredrivers voor Control4, Creston, URC, Elan en meer voor een integratie met populaire slimme home-ecosystemen.

Naast de nieuwe Soundbar 550 bestaat het Denon Home-assortiment uit drie draadloze multiroom-speakers. Alle Denon Home-modellen, inclusief de Soundbar 550 bieden toegang tot streamingdiensten zoals Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, Tidal en meer, evenals bestanden in hoge resolutie op telefoons of netwerken via wifi, AirPlay 2 of bluetooth.

Prijs en beschikbaarheid

De Soundbar 550 kost 649 euro is vanaf half februari 2021 verkrijgbaar en vanaf 1 februari 2021 beschikbaar voor pre-order bij de officiële Denon-verkooppunten en via de webshop van Denon.

Klik voor bron | Smarthomemagazine.nl